Skip to main content

MASSAGE CURSUS

Masseren is een verademing voor lichaam en geest. Een massage is dus ook een prachtig cadeau om aan iemand te geven. Een goede massage geven is echter wat anders dan alleen het lichaam met olie inwrijven. Ben jij benieuwd naar jou kunnen en wil je graag leren masseren dan ben je bij PUUR Massage op de juiste plek.

Vanwege het persoonlijke karakter en de juiste aandacht voor iedere cursist beperk ik mijn massagecursussen tot maximaal 4 personen.

DE MASSAGECURSUS

Ervaar de mogelijkheden van het masseren door het volgen van een massagecursus voor beginners. In deze massagecursus ga je kennis maken met het aanraken en aangeraakt worden en leer je de basisgrepen voor een ontspanningsmassage. Tijdens de cursus zal je veel gaan oefenen om het gevoel voor masseren te ontwikkelen.

Voor wie is de massagecursus?

Mijn cursus is voor mensen die op een eenvoudige manier willen leren masseren om dit in huiselijke kring toe te kunnen passen. Zo leer je een aantal basis technieken om op verantwoorde wijze een heerlijke ontspanningsmassage te geven. Ik leer je technieken om de rug, schouders, nek, armen en handen te masseren.

Wil jij ook leren om een ontspannende massage te geven? Dan is de cursus Masseren voor beginners van PUUR Massage écht iets voor jou!

Gevoel en voelen

Het geven van een goede massage is gebaseerd op gevoel. Ik geef mijn passie, kennis en gevoel graag aan jou/jullie door. Het is wel van belang dat jij/jullie hiervoor open staan! Een ontspannen sfeer is zeer belangrijk. Mijn massageruimte straalt rust en warmte uit!

Praktische zaken

Voor een drankje tijdens de cursus wordt gezorgd. U ontvangt na de cursus een beknopte massagehandleiding en een flesje massageolie om thuis te kunnen oefenen. De cursus duurt 3 uur bij een cursistenaantal van vier personen (1,5 uur bij twee cursisten),  dit kan in overleg op een ochtend, middag of avond.

Kosten en Kleding

Per persoon €80,- incl. BTW. Betaling contant.

Zorg dat je makkelijke kleding draagt waarin je je vrij kunt bewegen. Geen sieraden dragen aub. Als cadeau is het natuurlijk erg leuk en origineel een dergelijke massagecursus/workshop te geven aan een bekende en deze samen te volgen! Naast de cursus ontspanningsmassage geef ik ook de cursus Hot Stone massage. Neem contact op voor meer informatie over de Hot Stone Massagecursus.